Cursuri engleza pentru adulti

Cursuri engleza pentru adulti

Prin intermediul cursurilor ce vi le propunem urmarim consolidarea cunostintelor dumneavoastra in materie de comunicare corecta si fluenta in limba engleza.
Cursurile de limba engleza se adreseaza adultilor de orice varsta, atat celor care iau pentru prima data contact cu aceasta limba straina dar si celor care doresc sa isi imbunatateasca nivelul cunostintelor fie in scop profesional, fie de placere.

Pe toata durata cursurilor punem accent pe invatarea activa, in care cursantii isi imbunatatesc abilitatile de comunicare intr-un mod interactiv:
Vizual si Audio – utilizam materiale al caror continut audio si vizual insotit de exercitii specifice va vor ajuta sa invatati intr-un mod placut si natural. Aceste materiale contribuie la formarea unei pronuntii corecte si a unui vocabular bogat.
Interactiv – peste 70% din timp il veti petrece vorbind cu colegii de grupa sau cu profesorul. Incurajam activitatile de comunicare in care va exprimati liber, activitati ce duc la acumularea si fixarea de cunostinte si utilizarea lor in vorbire.

Deoarece ne dorim ca fiecare cursant sa beneficieze de toata atentia necesara astfel incat sa poata dobandi cunostinte solide de limba engleza grupele vor fi formate din maxim 6 cursanti.
Toate materialele necesare parcurgerii cu succes a cursului va vor fi oferite de catre noi fara a exista costuri suplimentare.

Engleza generala – Nivel Incepatori

Daca sunteti la inceput de drum in ceea ce priveste invatarea limbii engleze sau aveti nevoie sa recapitulati notiuni de baza va punem la dispozitie cursul nostru de Engleza Generala – Nivel Incepatori, prin intermediul caruia va veti imbunatati abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere.

La inceputul invatarii limbii engleze este foarte important sa vi se ofere un mix intre ascultarea si folosirea activa a cuvintelor si expresiilor noi. De asemenea este foarte important sa va exersati pronuntia ori de cate ori aveti ocazia pentru a capata incredere in abilitatile de comunicare.

Durata: 60 ore (aprox. 15 saptamani)
Structura: 2 sedinte/saptamana (1 sedinta = 2 ore).
Orar: Intervalul orar si zilele in care se va tine cursul cu fiecare grupa in parte se stabilesc in functie de optiunile cursantilor si de programul profesorului.
Structura cursului de limba engleza vizeaza dezvoltarea celor patru dimensiuni ale invatarii unei limbi straine: Listening, Writing, Reading, Speaking.

Engleza generala – Nivel Mediu si Avansat

Limba engleza este cea mai importanta si cea mai cautata limba straina. Este principala limba vorbita in lume si ofera mai multe avantaje in toate planurile, mai ales in ceea ce priveste planul profesional.Cursurile de limba engleza – nivel mediu si avansat au ca scop atingerea urmatoarelor obiective:

 • Atingerea unor standarde de performanta specifice varstei
 • Predarea si asimilarea cunostintelor la un nivel cat mai inalt si adecvat
 • Aprofundarea cunostintelor de limba engleza oferind cursantilor oportunitati de a-si dezvolta procesul de invatare
 • Formarea si dezvoltarea capacitatii de a intelege, de a vorbi si de a scrie in limba engleza

Durata: 60 ore (aprox. 15 saptamani)
Structura: 2 sedinte/saptamana (1 sedinta = 2 ore).
Orar: Intervalul orar si zilele in care se va tine cursul cu fiecare grupa in parte se stabilesc in functie de optiunile cursantilor si de programul profesorului.
Structura cursului de limba engleza vizeaza dezvoltarea celor patru dimensiuni ale invatarii unei limbi straine: Listening, Writing, Reading, Speaking.

Pentru stabilirea nivelului de limba engleza este necesara sustinerea unui test GRATUIT.

Engleza pentru locul de munca

Cunostintele de limba engleza sunt esentiale pentru a va face remarcat la locul de munca. Limba engleza utilizata la locul de munca este diferita de cea folosita in viata de zi cu zi, astfel ne-am gandit sa lansam o serie de cursuri de engleza de specialitate care sa va ajute sa va desfasurati activitatea profesionala.

Fie ca va doriti sa va cautati un nou loc de munca, fie ca doriti sa va consolidati pozitia actuala sau sa obtineti o promovare metodele de lucru pe care vi le punem la dispozitie pentru invatarea limbii straine va vor ajuta sa obtineti aceste lucruri. Prin tematica specializata pe domenii de activitate, cursurile va pregatesc prin diverse exercitii de vocabular, gramatica si conversatie in vederea dezvoltarii tuturor abilitatilor de comunicare, in situatii specifice, la locul de munca.

Cursurile de engleza specializate se adreseaza celor care lucreaza sau doresc sa lucreze in urmatoarele domenii

 

[one_fourth]

 • Juridic
 • Contabilitate
 • Finante&Banci
 • Inginerie
 • Medical

[/one_fourth]
[one_fourth]

 • Politie
 • IT
 • Cosmetica
 • Constructii
 • Hotelier

[/one_fourth]
[one_fourth]

 • Electronica
 • Asistenta Medicala
 • Minier
 • Secretariat
 • Turism

[/one_fourth]

 

Taxe cursuri

Achitarea taxei pentru urmarea unuia dintre cursurile prezentate mai sus se va face in doua rate, dupa cum urmeaza:
– prima rata reprezinta 50% din valoare totala a cursului si se achita la inscriere.
– cea de-a doua rata se achita in maxim doua saptamani de la inceperea cursului. Neachitarea celei de-a doua rate in acest termen atrage dupa sine imposibilitatea de a participa in continuare la activitati.
Suma achitata la inscriere poate fi returnata dupa cel mult o sedinta efectuata. Daca s-au efectuat deja doua sau mai multe sedinte, indiferent ca ati participat sau nu, taxa nu se poate recupera. De asemenea taxa nu se restituie in cazul in care cursantii absenteaza din motive personale.
In cazul in care profesorul se afla in imposibilitatea de a sustine o sedinta aceasta se recupereaza prin prelungirea modulului sau printr-o alta solutie gasita impreuna cu majoritatea cursantilor.

Inscrieri

Pentru a va inscrie la curs, este necesar sa completati formularul online sau sa ne contactati pentru a va programa la o testare gratuita de nivel. In urma acestei testari, veti primi o recomandare de la un profesor cu privire la tipul de curs potrivit pentru dumneavoastra.Va puteti inscrie online sau ne puteti contacta prin email sau telefon: office@scientianemus.org.