Cursuri engleza pentru copii si tineri

Cursuri engleza pentru copii si tineri

PAGINA IN CONSTRUCTIE.

English with a Smile (6-7 ani)

English Kids (8-9 ani)

Young English learners (10-11 ani)

Taxe cursuri

Achitarea taxei pentru urmarea unuia dintre cursurile prezentate mai sus se va face in doua rate, dupa cum urmeaza:
– prima rata reprezinta 50% din valoare totala a cursului si se achita la inscriere.
– cea de-a doua rata se achita in maxim doua saptamani de la inceperea cursului. Neachitarea celei de-a doua rate in acest termen atrage dupa sine imposibilitatea de a participa in continuare la activitati.
Suma achitata la inscriere poate fi returnata dupa cel mult o sedinta efectuata. Daca s-au efectuat deja doua sau mai multe sedinte, indiferent ca ati participat sau nu, taxa nu se poate recupera. De asemenea taxa nu se restituie in cazul in care cursantii absenteaza din motive personale.
In cazul in care profesorul se afla in imposibilitatea de a sustine o sedinta aceasta se recupereaza prin prelungirea modulului sau printr-o alta solutie gasita impreuna cu majoritatea cursantilor.

Inscrieri

Pentru a va inscrie la curs, este necesar sa completati formularul online sau sa ne contactati pentru a va programa la o testare gratuita de nivel. In urma acestei testari, veti primi o recomandare de la un profesor cu privire la tipul de curs potrivit pentru dumneavoastra.Va puteti inscrie online sau ne puteti contacta prin email sau telefon: office@scientianemus.org.